Kleine Twinkeltjes

Welkom bij Kleine Twinkeltjes, de webshop voor ouders van premature, dysmature en ziek geworden baby's. Voor baby's die op een NICU liggen en op tijd geboren baby's. Ook vind je hier leuke cadeaus voor zwangeren. 

De webshop is ontstaan vanuit mijn eigen verhaal, als moeder van Noud en Mees*. Twee prachtige, identieke jongens. Alleen heeft Mees* het niet gered en Noud wel. Ik deel mijn verhaal, verdrietig maar ook vol kracht. Dé reden waarom ik met dit mooie bedrijf gestart ben. 
Lees meer over mij

Invulboeken premature baby, invulboek prematuur | Kleine TwinkeltjesPremature kleding, kleding prematuur, couveuse baby kleding | Kleine TwinkeltjesKaarten premature baby, kaart prematuur, kaarten prematuren | Kleine Twinkeltjes
Cadeaus premature baby | Kleine TwinkeltjesStickers prematuur, invulboek stickers | Kleine TwinkeltjesKaarthouders premature baby kaart | Kleine Twinkeltjes
 

Kaarten voor de premature baby

Bij Kleine Twinkeltjes vind je speciale felicitatie kaarten die gestuurd kunnen worden naar ouders van een premature baby of tweeling. Ook vind je hier kaarten voor baby's die geboren worden met een beperking, regenboog baby's en voor de op tijd geboren baby's.

Stickers over neonatologie

Bij Kleine Twinkeltjes vind je speciale stickers die alles te maken hebben met het leven van een prematuur kindje, de neanatologie, de kraamafdeling of tijdens een zwangerschap. Je vind hier ook unieke stickers en overschrijfbare mijlpaalstickers. Super bijzonder om in de couveuse dagboeken of invulboeken te plakken. Een uniek en bijzonder cadeau!

Premature kleding vanaf maat 38

Kleine Twinkeltjes maakt premature kleding vanaf maat 38. Je kiest uit de collectie of kiest een eigen stof voor een maatwerk kledingstuk. Naast kleding voor prematuren vind je hier couveusedekens, geurdoekjes en alles wat handig is voor je premature baby of premature baby's.

Het complete invulboek voor de premature baby

In 2021 heeft Carolien Euser het invulboek 'Het complete invulboek voor de premature baby' gelanceerd. Ouders met een dysmatuur geboren baby of premature baby kunnen veel verhalen kwijt en foto's plakken in het invulboek. Daarnaast vind je er medische informatie, gedichten met lieve illustraties speciaal voor de premature baby, tips voor in het ziekenhuis en tips voor thuis. Verkrijgbaar in twee kleuren, zalm en blauw, dus zeker geschikt voor een tweeling met ieder een eigen boek. Ook een prachtig cadeau om te geven aan ouders van een prematuur kindje.

Sorteer op
 • 3e druk

  Complete invulboek voor de premature baby (zalm)
  Complete invulboek voor de premature baby (zalm)

  Het complete invulboek voor de premature baby. Meer dan een invulboek. Met dagnotities, tips voor in het ziekenhuis, weeknotities en ruimte voor al je vragen, 12 gedichten speciaal over de premature baby en medische informatie.

  € 29,95
 • 3e druk

  Invulboek + mijlpaalstickers premature baby
  Invulboek + mijlpaalstickers premature baby

  Dit is een super mooi en liefdevol cadeau om te geven aan ouders van een pasgeboren premature baby.In het invulboek vind je:
  ​Dag- en weekschema's
  Familie, vrienden, zorgpersoneel die iets kunnen schrijven en nog zoveel meer...

  € 34,95
 • 3e druk

  Invulboek + mijlpaalstickers + premature baby stickers
  Invulboek + mijlpaalstickers + premature baby stickers

  Een mooi en speciaal invulboek voor de premature baby met twee stickervellen voor de premature baby en twee stickervellen met mijlpaalstickers die overschrijfbaar zijn en in het boek geplakt kunnen worden als er een mijlpaal behaa

  € 39,95
 • 3e druk

  Complete invulboek voor de premature baby (blauw)
  Complete invulboek voor de premature baby (blauw)

  Het complete invulboek voor de premature baby. Meer dan een invulboek. Met dagnotities, tips voor in het ziekenhuis, weeknotities en ruimte voor al je vragen, 12 gedichten speciaal over de premature baby, medische informatie.

  € 29,95
 • 3e druk

  Prematuur invulboek en mijlpaalstickers
  Prematuur invulboek en mijlpaalstickers

  Een invulboek met ruimte om elke dag te schrijven en/of te plakken, gedichten, medische informatie over premature baby's, tips voor in het ziekenhuis, een mijlpaalkaart en 48 mijlpaalstickers.

  € 34,95
 • 3e druk

  Invulboek + mijlpaalstickers + premature baby stickers
  Invulboek + mijlpaalstickers + premature baby stickers

  Een ontzettend speciaal en mooie set: een invulboek voor de premature baby met twee stickervellen voor de premature baby en twee stickervellen met mijlpalen voor de premature baby.

  € 39,95
 • 1e druk

  Complete invulboek voor kinderen op de IC (groen)
  Complete invulboek voor kinderen op de IC (groen)

  Het complete invulboek voor kinderen op de IC. Meer dan een invulboek. Met dagnotities, tips voor in het ziekenhuis, weeknotities en ruimte voor al je vragen, gedichten, ruimte voor foto's inplakken en medische informatie.

  € 29,95
© 2020 - 2024 Kleine Twinkeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel