Over mij

Dit ben ik, moeder van Noud en Mees* een eeneiige tweeling. Twee jongens. Twee prachtige, identieke jongens. Alleen heeft Mees* het niet gered en Noud wel. Door Noud en door Mees* ben ik begonnen met mijn tweelingbedrijf. 

Kleine Twinkeltjes, voor de premature, dysmature en ziek geworden baby's. Baby's die in het ziekenhuis liggen. Maar natuurlijk ook voor alle andere baby's geboren worden zoals het hoort. Vanaf week 37 en zonder complicaties. Zoals elke start van iedere baby zou moeten zijn. Kleine Twinkeltjes is als eerbetoon aan Noud. In mijn blogs kan je lezen dat Noud enorm veel geluk heeft gehad. Noud is van een eeneiige tweeling. Vandaar de eerste 4 letters van TWINkeltjes, maar ook omdat twinketjes sterren zijn en zo komen we uit bij het sterren trweelingbroertje van Noud, kleine Mees*. Mees is overleden met 20 weken zwangerschap. Mees had prachtig kleine voetjes. Kleine Vlindervoetjes. Zo ontstond Kleine Vlindervoetjes als eerbetoon aan Mees* met liefdevolle troost-, jaardag- en afscheidsproducten voor ouders van sterrenkinderen. 

Kleine Twinkeltjes voor ouders van premature, dysmature en (ziek geworden) baby's 

Kleine Vlindervoetjes voor ouders met sterrenkinderen 

 

Allebei de websites zitten nu diep in mijn hart. Ik hoop dat alle ouders en troost en kracht en liefde uit kunnen halen. Heb je misschien een vraag? Stuur me gerust een bericht. 

Lieve groeten, Carolien

© 2020 - 2024 Kleine Twinkeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel