Kaarten prematuren

Bij Kleine Twinkeltjes vind je felicitatiekaarten als er een baby, premature baby of zieke baby geboren is. Uit ervaring weet ik dat het dan toch anders is dan alleen maar 'gefeliciteerd met de geboorte van'. Alles is nog heel kwetsbaar en spannend als een kindje op de NICU afdeling ligt (neonatale intensive care unit), het voelt allemaal zo anders dan bij een 'gewone' geboorte. Daarom ontwikkelde ik een speciale serie kaarten. In de kaart staat namelijk een lief gedichtje dat heel specifiek bedoeld is voor de premature of zieke baby.

   De kaarten van Kleine Twinkeltjes zijn ook te bestellen bij Greetz.
 

Kaarten regenboog baby

Een regenboog verschijnt na een regenbui. In dit geval zijn regenboog baby's kindjes die na een afgebroken zwangerschap, overlijden of andere moeilijke periode geboren wordt. Dit kindje is een lichtpuntje voor ouders. Ook speciaal voor de geboorte van regenboogbaby's vind je bij Kleine Twinkeltjes passende kaarten. 
 

Kaarten geboren met een beperking

Ook wanneer een kindje geboren wordt met een beperking wil je een passend kaartje toesturen. Ook die vind je in de webshop van Kleine Twinkeltjes, met speciale gedichtjes voor kinderen met een beperking.
 

Geboortekaartjes 

Wanneer er een gezonde baby of tweeling geboren is, wil je natuurlijk ook een leuk kaartje sturen om dit nieuws te vieren. Bij Kleine Twinkeltjes vind je ook voor die gelegenheid mooie kaarten, met onze eigen, herkenbare illustraties.

© 2020 - 2024 Kleine Twinkeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel