Stickers prematuren

Bij Kleine Twinkeltjes vind je stickers voor premature baby's. Deze kunnen gebruikt worden om in een invulboek te plakken. Bijvoorbeeld een van onze speciale invulboeken voor prematuren. In deze stickers kunnen ouders veel herkenning vinden, de stickers worden dan ook vaak gebruikt in couveuse schriften en dagboeken van ouders, bijvoorbeeld wanneer ze in een Ronald McDonald Huis zitten. Zo zijn er ook medische stickers die ouders wel kennen als ze op de neonatologie afdeling hebben gezeten, na de geboorte van hun baby('s).
 

Mijlpalen prematuur 

Stickers mijlpalen prematuur zijn stickers die ook weer gebruikt worden in de invulboeken voor prematuren, in de couveuse schriften en in de dagboeken als ouders nog met hun baby('s) op de neonatologie afdeling verblijven.
 

Premature baby

Een premature baby behaalt veel mijlpalen en daar zijn stickers voor. Zoals 1 kg, 2 kg, 3 kg, in de ambulance, weer ziek etc. Stickers die zorgen voor herkenning, stickers die gebruikt kunnen worden in invulboeken, dagboeken en in couveuse schriftjes. Een blijvende herrinering voor later.
 

Uniek cadeau zwangerschap 

Als uniek cadeau zwangerschap kun je kiezen voor 48 mijlpaal stickers zwangerschap met mijlpalen en afspraken zoals: echo, mijn ziekenhuistas, 32 weken zwanger, met verlof enzovoorts. De stickers zijn overschrijfbaar, dus je kunt er altijd iets leuks of een datum bij schrijven voordat je de sticker opplakt. 
 

Mijlpaalkaarten baby 

Mijlpaalkaarten baby kennen we allemaal wel. Ik heb dus mijlpaal stickers gemaakt voor de op tijd geboren baby's die niet ziek zijn geworden. Zo zijn er ook voor deze baby's unieke en leuke stickers te bestellen. Leuk als kraamcadeau, voor in de invulboeken voor de baby's. 

© 2020 - 2024 Kleine Twinkeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel