Cadeau prematuur

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een premature baby? Bij Kleine Twinkeltjes vind je verschillende unieke cadeaus die meteen doorgestuurd kunnen worden zodat het cadeau zo snel mogelijk op de juiste plek is. Dat is natuurlijk wel zo fijn. Vaak verblijven ouders nog in een ziekenhuis of RMH (Ronald MC Donald huis). Als je in het opmerkingenveld bij bestellen even invult dat het voor een ander is, stuur ik het meteen door. Bij afleveradres moet je dan wel het adres invullen waar het cadeau naar toe gestuurd moet worden. 

Een paar voorbeelden van cadeaus voor premature baby's en de ouders zijn:

Cadeaus voor baby's

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor de geboorte van een baby? Bij Kleine Twinkeltjes vind je verschillende unieke cadeaus die meteen doorgestuurd kunnen worden zodat het cadeau zo snel mogelijk op de juiste plek is. Dat is natuurlijk wel zo fijn. Vaak verblijven ouders nog in een ziekenhuis of kraamhotel of zijn ze al thuis, maar wil je toch zo snel mogelijk iets opsturen? Als je in het opmerkingenveld bij bestellen even invult dat het voor een ander is, stuur ik het meteen door. Bij afleveradres moet je dan wel het adres invullen waar het cadeau naar toe gestuurd moet worden. 

Een paar voorbeelden van kraamcadeaus voor baby's zijn:

Cadeaus gratis ingepakt én direct doorgestuurd

In deze Corona tijd is het heel moeilijk en soms niet eens mogelijk om op kraambezoek te gaan. Hoe mooi is het dan, als ik jouw cadeau heel mooi inpak en doorstuur naar degene voor wie jij het hebt besteld. Op deze manier ontvangen ze dan toch meteen jouw kraamcadeau en ik pak het heel erg mooi in. Bij ieder cadeautje gaat een rood hartje en een bijpassende lieve sluitsticker. Vul bij het afleveradres, het adres is waar het naar toe gestuurd moet worden en bij het opmerkingenveld kan je invullen of er nog een tekst (door mij) geschreven moet worden op een kaart. Dat is natuurlijk wel zo mooi en handig! Dan zit er meteen een bijpassende felicitatiekaart bij. Er zijn speciale felicitatie kaarten bij prematuur geboren baby's en -meerlingen

Op deze pagina staan producten van a little loevely company. Zo zijn er allerlei lieve producten voor op de baby- of kinderkamer zoals lieve muziekdoosjes, bijtringen, badspeelgoed, tasjes, kleine mini's en nog veel meer. Ze zijn ook heel lief om te geven als kraamcadeau.  

© 2020 - 2024 Kleine Twinkeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel