Sorteer op
 • Kaart prematuur geboren
  Kaart prematuur geboren
  € 2,99
 • Te vroeg geboren
  Te vroeg geboren

  Ouders met een te vroeg geboren baby wil je natuurlijk heel graag een felicitatiekaart sturen. Maar als alles spannend is en als de baby op de NICU ligt, voelt het toch anders dan 'gefeliciteerd met de geboorte'.

  € 2,99
 • Welkom op de wereld kleintje
  Welkom op de wereld kleintje

  Als alles zo spannend is rondom de geboorte van een premature baby, is het zo mooi als je een kaart krijgt die dat ook vertelt. Aan de binnenkant van deze prematuren kaart staat een gedicht speciaal voor de premature baby.

  € 2,99
 • Welkom op de wereld kleintje
  Welkom op de wereld kleintje

  Een felicitatiekaart bij geboorte premature of dysmature baby en een gedichtje speciaal voor de premature baby. Deze kaart is bedoeld om de ouders van de prematuur te feliciteren en kracht te wensen.

  € 2,99
 • Kaart couveuse
  Kaart couveuse

  Een kaart (incl envelop) om te sturen voor een premature en/of dysmature baby.

  € 2,99

Geboortekaartje prematuur met gedichten prematuur

"Gefelicteerd met de geboorte van jullie zoon." Ik kreeg zoveel kaarten waar deze tekst op stond, alleen voelde het niet zo. Noud lag aan de monitor, ik kon niet met hem lopen. Enorm veel medicijnpompen hielden Noud in leven. Daarom bedacht ik een eigen kaarten lijn speciaal voor de geboorte van premature baby's. Ik hoop dat je op deze pagina "kaart geboorte prematuur" vindt wat je zoekt. 

Te vroeg geboren gedicht 

Een "te vroeg geboren gedicht" vind je op deze pagina zodat anderen misschien wat inspiratie krijgen voor bepaalde teksten. Het is best moeilijk om soms de woorden te vinden die je wil schrijven aan de ouders van een premature baby. Een te vroeg geboren gedicht kan je gebruiken als je het moeilijk vindt om de juiste woorden te vinden om op een felicitatie kaart te schrijven. Ook staat er een te vroeg geboren gedicht op de muurcirkels speciaal voor prematuren. 

Gedicht couveuse baby 

Een 'gedicht couveuse baby' dat ik heb geschreven zodat anderen misschien wat inspiratie halen uit deze teksten. In de kaart voor prematuur geboren baby's staan ook dit soort gedichten. Gedicht couveuse baby is ook te vinden op een van de lieve muurcirkels voor prematuren. 

Gedicht prematuur

Een 'gedicht prematuur'. Deze gedichten en ook andere gedichten staan in de binnenkant van de premature kaarten. Meer gedichten geschreven voor premature baby's komen binnenkort op een eigen pagina. Een gedicht prematuur staat ook op sommige binnenkanten van de kaarten en een speciaal gedicht prematuur staan ook op de muurcirkels. 

Kaart te vroeg geboren baby

Kaart te vroeg geboren baby met in de binnenkant een gedicht couveuse baby. Gewoon omdat het zo anders voelt dan de "Gefeliciteerd met je baby" kaarten, daarom heb ik een 'kaart te vroeg geboren baby' ontwikkeld. Ik hoop dat mijn "kaart te vroeg geboren baby" de ouders van de premature baby wat troost geeft, liefde en kracht. Dat ze herkenning en erkenning vinden in mijn gedichtjes die aan de binnenkant van de kaarten staan. Ook is er een kaart tweeling geboren. 

Kaart tweeling geboren

Er is dus ook een speciale kaart voor tweelingen. De kaart tweeling geboren. Deze zijn er speciaal ook voor te vroeg geboren tweelingen. Ook is de kaart tweeling geboren er voor de op tijd geboren tweelingen. 
 

© 2020 - 2024 Kleine Twinkeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel