Verzending en bezorging

Verzending
Als er artikelen besteld zijn voor 13:00 uur en als het op voorraad is, verstuur ik het dezelfde dag nog. Als je bestelling verstuurd is, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging met een track&trace code. Het is daarna afhankelijk van Post NL hoe snel je pakket bezorgd wordt. 
 

Bestelling naar een ander adres
Het komt wel eens voor dat mij wordt gevraagd om het bestelde artikel(en) naar een ander adres te sturen. Bijvoorbeeld een ziekenhuis, Ronald McDonald Huis of kraamhotel. Dat is natuurlijk mogelijk. Ook is het mogelijk om er een cadeaukaartje bij te doen die door mij met de hand wordt geschreven. Inpakken is zeker geen probleem. Ik pak alles altijd als een cadeautje in. Maar wil je er een speciale sluitsticker bij? Bijvoorbeeld voor een verjaardag van een kleinkind die 1 jaar wordt? Geef dit ook even aan bij de opmerkingen aan het einde (bij betaling). Dan zorg ik ervoor dat er een passende sticker bij komt. 
 

Bestelling ophalen bij mij?
Dat is mogelijk en is uiteraard GRATIS. Dit is mogelijk op alle dagen, alle avonden en do-zo alle tijdstippen. Geef dit ook even aan. Het is fijn om dit even af te stemmen.  

 

© 2020 - 2024 Kleine Twinkeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel