Invulboek baby

Invulboek baby 

Een invulboek voor elke baby: ben je op zoek naar invulboeken voor jouw baby('s)? Houd dan mijn webshop in de gaten. Ik ben bezig met verschillende invulboeken. In mijn boeken is altijd ruimte voor heel veel foto's en verhalen. 

Boek premature baby 

In de maanden juni-juli 2021 komen mijn eerste boeken uit waarin je van alles kwijt kan over en voor je premature baby. Een boek 'premature baby' waarin de ouders heel veel kunnen schrijven als je met je prematuur geboren baby('s) op de neonatlogie afdeling verblijft. 

Dysmature baby

Een dyamture baby. Noud was het ook en het is weer anders dan prematuur geboren baby's. In mijn invulboeken kunnen ook de ouders met de dysmatuur geboren baby's en de prematuur en dysmature baby's veel verhalen kwijt en foto's plakken. Daarbij zijn natuurlijk de medische stickers en mijlpaal stickers neonatologie heel herknebaar en passend om erbij te gebruiken. 

Invulboek prematuur geboren 

Een invulboek prematuur geboren baby. Dat is wat ik meteen wilde maken vanaf het moment nadat ik thuis was met Noud. Ik begon met de neonatolgie stickers. Daarna kwamen er de mijlpaalstickers neonatologie en nu ben ik al maanden bezig aan mijn invulboeken voor de prematuren. Nog even geduld. Medio juni-juli kan ik meer laten zien. 

Invulboek premature tweeling 

Een invulboek premature tweeling. Dat is wat ik meteen wilde maken vanaf het moment nadat ik thuis was met Noud. Ik begon met de neonatolgie stickers. Daarna kwamen er de mijlpaalstickers neonatologie en nu ben ik al maanden bezig aan mijn invulboeken voor de prematuren. Nog even geduld. Medio juni-juli kan ik meer laten zien. 

Sorteer op
 • Grote kleine babyboek
  Grote kleine babyboek

  Dit is een invulboek voor prematuur en dysmatuur geboren baby's. Speciaal voor de aller-aller kleinsten! Met veel liefde en uit eigen ervaring gecreeërd door Ilse Veijer-Selles. Een baby die prematuur (te vroeg) en/of dysmatuur…

  € 21,99
 • Neonatologie stickers (vel 1)
  Neonatologie stickers (vel 1)

  Stickers met alle herkenbare materialen van de afdeling neonatologie.

  € 3,75
 • Neonatologie stickers (vel 2)
  Neonatologie stickers (vel 2)

  Stickers met allerlei woorden en materialen afgebeeld die heel herkenbaar zijn als je baby op de afdeling neonatologie ligt of heeft gelegen. Mooi voor in een invulboek, Nicu dagboek of schrift.

  € 3,75
 • Mijlpaalstickers neonatologie
  Mijlpaalstickers neonatologie

  Unieke stickers van 48 bijzondere momenten om een datum of iets anders bij te schrijven!

  € 6,75
 • Mijlpaalstickers zwangerschap
  Mijlpaalstickers zwangerschap

  Unieke zwangerschapsstickers! 48 ronde stickers om te plakken en om voor altijd vast te leggen wanneer je zwanger was, wat de uitgerekende datum is, de eerste echo, het horen van de eerste hartslag of je eerst gekochte artikel.

  € 6,75
 • Mijlpaalstickers baby
  Mijlpaalstickers baby

  48 ronde stickers over het jonge leven van een baby. Stickers waarop staat: dit ben ik, geboren, mijn gewicht, mijn lengte, ik weeg, afspraak consultatiebureau, hielprik en nog veel om te plakken in een invulboek of agenda.

  € 6,75
Sorteer op

Uit het gastenboek

Heel erg bedankt voor de bestelling die ik gedaan heb bij je. Erg blij mee. Iets kleins wat heel veel van waarde betekent.
Succes met deze onderneming en je gaat vast meer klanten blij maken 💜

Het pakketje was zo leuk ingepakt !

 

© 2020 - 2021 Kleine Twinkeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel