Zwanger

Wat waren we verrast toen we 18 mei 2018 erachter kwamen dat ik zwanger was.

We mochten die week een echo laten maken dichterbij huis. Dat gebeurde de allereerste keer op 24 mei 2018. Alleen ging dat in het begin niet zo goed. Op de eerste echo zagen ze nog geen hartactiviteit. We moeten maar een week later komen.

Op die tweede echo zagen ze een hartslag, maar wel te langzaam. Ook zag ze een tweede vruchtzakje. Maar dat was leeg en veel kleiner dan het andere vruchtzakje waar al een hartje klopte. Ze keek nog een keer naar het scherm en zag zelfs een derde vruchzakje. Maar dat was nog kleiner dan de tweede. De echoscopiste dacht aan een zwangerschap die misschien toch niet zo goed zou eindigen....Of het was misschien nog ontzettend pril?

Weer een week later, op 31-05-2018 mocht ik me melden in het Erasmus MC en ik zag het al meteen. Ik zag twee knipperlichtjes. Een tweeling. Ik was zwanger van een tweeling.

 

Omdat ik al drie keizersnedes had gehad en een hersteloperatie aan mijn baarmoeder, kwam meteen een volgende vraag. Geeft deze zwangerschap niet een verhoogd risico? 

Een echo weer een week later op 07-06-2018 laat heel duidelijk het lege derde vruchtzakje zien. 

 

 

 

© 2020 - 2024 Kleine Twinkeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel