Baby stickers

Baby stickers 

Op deze pagina vind je stickers voor baby's. Deze kunnen gebruikt worden om in een invulboek te plakken. Invulboeken voor baby's maar juist ook voor de invulboeken voor de premature geboren baby's. In deze stickers vinden ouders veel herkenning en ze worden dan ook vaak gebruikt in couveuse schriften, dagboekjes waar ouders in schrijven als ze bijvoorbeeld in een Ronald MC Donald huis zitten. Zo zijn er ook medische stickers die ouders wel kennen als ze op de neonatologie afdeling hebben gezeten na de geboorte van hun baby('s).  

Mijlpalen prematuur 

Stickers mijlpalen prematuur zijn stickers die ook weer gebruikt worden in de invulboeken voor prematuren, in de couveuse schriften en in de dagboeken als ouders nog met hun baby('s) op de neonatologie afdeling verblijven. 

Premature baby

Een premature baby behaalt veel mijlpalen en daar zijn stickers voor. 1 kg, 2 kg, 3 kg, in de ambulance, weer ziek etc. Stickers die zorgen voor herkenning, stickers die gebruikt kunnen worden in invulboeken, dagboeken en in couveuse schriftjes. 

Uniek cadeau zwangerschap 

Een 'uniek cadeau zwangerschap' zou je kunnen bestellen in de vorm van de 48 mijlpaal stickers zwangerschap met mijlpalen en afspraken zoals: echo, mijn ziekenhuistas, 32 weken zwanger, met verlof etc. De stickers zijn overschrijfbaar dus altijd leuk om er iets bij te schrijven voordat je ze opplakt. Denk aan een datum. 

Mijlpaalkaarten baby 

Mijlpaalkaarten baby kennen we allemaal wel. Ik heb dus mijlpaal stickers gemaakt voor de op tijd geboren baby's die niet ziek zijn geworden. Zo zijn er ook voor deze baby's unieke en leuke stickers te bestellen. Leuk als kraamcadeau, voor in de invulboeken voor de baby's. 

Uit het gastenboek

Heel erg bedankt voor de bestelling die ik gedaan heb bij je. Erg blij mee. Iets kleins wat heel veel van waarde betekent.
Succes met deze onderneming en je gaat vast meer klanten blij maken 💜

Het pakketje was zo leuk ingepakt !

 

© 2020 - 2021 Kleine Twinkeltjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel